You are currently viewing Valmistautumista Järvenpään Kukkatalon joulumarkkinoille ja kranssikilpailuun

Valmistautumista Järvenpään Kukkatalon joulumarkkinoille ja kranssikilpailuun

Kiitos kun jaat tämän!

Keski-Uudenmaan bloggarit, joihin minäkin kuulun, sai yhteistyökutsun Järvenpään Kukkatalolta. Niinpä osa meistä bloggaajista osallistuu nyt kranssikilpailuun ja osa markkinoille myymäänkin. Markkinat pidetään 23.11. klo 10 – 15. Tiedossa on kranssiäänestyksen (jossa voi muuten voittaa 100€ lahjakortin Kukkataloon!) lisäksi hieno kuvausseinä, jonka edessä voit kuvauttaa itsesi. Joulumuorikin tulee paikalle, ja voit osallistua workshoppeihin. Lue lisää täältä.

Kävin aiemmin hakemassa meille luvattua materiaalia Kukkatalolta. Siinä menikin aikansa, kun pyörin ympäri isoa myymälää ihastellen kaikenlaista kuivakukka-ainesta, kynttilöitä, joulupalloja ja muuta koristetta.

Järvenpään Kukkatalo on oikea runsaudensarvi, jossa ei kylläkään tule itse tarpeeksi usein käytyä, kun tekee kukkajuttuja aivan muualla.

Mutta nyt kranssintekoon!

Pohjia minulla oli jo valmiina, koska teen muutenkin kransseja joulumyyntiin. Olen katkonut pihassa ”riehuvaa” villiviiniä muutamaan kertaan viime kesänä ja syksynä, ja siitä saakin hyvin materiaalia kranssipohjiin. Kukkatalolta varasin kranssiin kauniita joulupalloja, hopealankaa, pampaheinän, kimalteista muovioksaa, tillandsiaa… Kotona minulla oli isän pihasta saatua pihtaa, omasta pihasta tuijaa ja metsästä kerättyjä materiaaleja.

Halusin kranssista runsaan ja luonnonläheisen.

Lisäsin siihen vielä linnunsulkia ja peikonpähkinän oksia, sekä kuuruohoa ja siankärsämön tummiksi kuivuneita kukintoja.

Asetin kranssin tarjottimen päälle ja vein Kukkatalolle. Paikan päällä valitsin vielä tarjottimelle kynttilät ja niiden seuraan joulupalloja.

Tervetuloa katsastamaan kranssit paikanpäälle lauantaina!

Kiitos kun jaat tämän!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.