You are currently viewing Ikkunasomistus Kellokosken Ruukin HiusStara -kampaamoon

Ikkunasomistus Kellokosken Ruukin HiusStara -kampaamoon

Kiitos kun jaat tämän!

Ikkunasomistus Kellokosken Ruukin HiusStara -kampaamoon

Tykkään todella paljon siitä, että voin tehdä yhteistyötä mahtavien tyyppien kanssa. Siihen liittyy monesti oravannahkakauppaa, joka on toiminut keskiajalta saakka! Käsityöläisten keskuudessa tämä on erittäin sujuva ja yleinen käytäntö edelleen.

Tällä kertaa vaihdoin kampaamokäynnin Kellokosken Ruukin Hiusstaran ikkunasomistukseen. Tämä oli tosi suuri ilo, koska sekä Kellokosken Ruukki että HiusStaran Taru ovat uniikkeja juttuja!

Somistus Kellokosken Ruukin kampaamon ikkunaan
Taru oli jo koristellut kampaamoa jouluksi, mutta halusi nyt kuitenkin jotain uutta.

Oma pääni hiusten osalta on taas kunnossa. Pari vuotta meni mummofiiliksissä, kun oli vaaleaa raitaa ja omaa (niukkaa) harmaata, ja annoin tukan kasvaa pidemmäksi. Mutta tämän vuoden kaikkinainen harmaus ja tieto siitä, että talvea ei pääse katkaisemaan aurinkoon, sai minut palaamaan tummatukkaiseksi, ja hiusten roikkuminen sai luvan loppua.

Kävin Tarulla hoitamassa asian, ja korvaukseksi hiusten tummumisesta ja leikkuusta somistin jouluikkunan Hiusstaralle. Tarulla on kampaamonsa takaosassa meneillään Katriina Tiiran nallenäyttely, joten jatkoin samalla teemalla. Peremmällä parturituolien takana löytyy siis ihanaisia nallukoita kahvittelemassa. Sinne  tekisi melkein mieli liittyä seuraan…

Tunnelman tekijät

Tarun omat nallet, tai oikeastaan kaksi nallea ja jänis, odottelivat pääsyä parrasvaloihin. Minä toin rekvisiitaksi joskus hankkimani vanhasta puusta tehdyn potkukelkan ja vanhan pikkuisen kopan, joka on kulkenut mukanani kauan. Toin myös kukkakauppiasaikani peruja olevat vanhat viinilaatikot alustaksi. Taru toi lisää pieniä kuusia omalta maaltaan.

Ikkunasomistus Kellokosken Ruukin HiusStara -kampaamoon

Nämä sopivat mielestäni Kellokosken Ruukin ja Tarun kampaamon tunnelmaan hyvin. Taru on säilyttänyt kampaamossaan ihailtavasti vanhat elementit, eikä lähtenyt remontoidessaan peittämään tehtaanaikaisia rakenteita uusilla materiaale illa.

Nallet ja jänis pääsivät nyt kelkkoineen HiusStaran ikkunaan viemään joululahjoiksi hankkimiaan kampaamotuotteita ystävilleen. Muut nallet jatkavat kahvittelua kampaamon takaosassa jouluun saakka.

Katriina Tiiran nallenäyttely

Lumitähtiä ikkunoihin

Kampaamon ruutuikkunoihin leikkasin paperisia lumihiutaleita silkkipaperista ja kiinnitin ne turkkilaisella jogurtilla. Näin ne on helpompi irrottaa pois ja pestä ikkunat, kun lumihiutaleiden aika on ohi.

Silkkipaperista leikatut lumihiutaleet
Silkkipaperista leikattuja lumitähtiä löytyy Kodintunnusta.

 

Ikkunasomistus kampaamon ikkunaan

Ikkunasomistus kampaamon ikkunaan Ikkunasomistus kampaamon ikkunaan

Ja mitkä kasvit täällä kampaamossa on! Niidenkin takia kannattaa kurkkailla ikkunasta sisään iltakävelyllä.

Kellokosken Ruukin HiusStaraan voi varata ajan taitavalle Tarulle tästä.

Kellokosken Ruukki

Ja Kodintunnun yhteystiedothan löytyvät täältä

Kiitos kun jaat tämän!

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Sari Pylsy

    Ihanasti sisustettu kampaamo ja tuo sinun ikkunasomistus aivan täydellinen lisä!
    Tuollaista ikkunaa tekisi mieleni viedä lapsenlapsetkin katsomaan <3.

    1. Raija Pasanen

      Hei Sari, kiitos kommentistasi <3 Ikkunaahan pääsee katsomaan milloin vain, samoin kuin muita ikkunoita Kellokoskella. Sairaalamuseon ikkunoissa on myös kurkistusnäyttely 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.