You are currently viewing Sisustus & Kukka Meeko Kellokoskella

Sisustus & Kukka Meeko Kellokoskella

Kiitos kun jaat tämän!

Sisustus & Kukka Meeko

Aurinko tekee minussa kummia juttuja: tekee mieli ulos! Minähän yleensä pysyttelen talvet sisällä, jos en sattumalta ole päässyt jonnekin, missä paistaa aurinko, voi käydä uimassa ja kuljeskella rantasandaaleissa.

Nyt kun ei ollut pakkastakaan eikä vaaraa naaman jäätymisestä, lähdin käymään Kellokosken kylillä apteekissa, kaupassa ja meidän uudessa kukkakaupassa. Sisustus & Kukka Meeko avasi ovensa alkuvuodesta, mutta minulla oli vielä tutustumiskäynti tekemättä.

Liikkeen omistaja, Kirsi Lautala, on puutarhuri ja floristi. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Stockmannilla huolehtien siellä puutarhaosastosta. Kerrytetty esillepanotaito näkyy kaupassa, jossa on selkeän ja rauhallisen oloista. Tuotteet liittyvät kukkiin ja sisustukseen, kuten liikkeen nimikin kertoo. Ilme on trendikäs ja harmoninen. Kannattaa pyörähdellä hetki, että ehtii hahmottamaan mitä kaikkea kauppa pitää sisällään.

Sisustus & Kukka Meeko

Esillä on kukkaruukkuja, maljakoita, koreja, tyynyjä, kynttilöitä, lyhtyjä ja tietenkin leikkokukkien ohella viherkasveja. Kynttilöistä omistaja kertoo, että ne ovat Puttipajan ekologisia, oliivisteariinista valmistettuja kynttilöitä.

Puttipajan Oliva-kynttilät
Puttipajan Oliva-kynttilät

Valmistaja taas kertoo näin: OLIVA on miellyttävä polttaa, sillä se on täysin hajustamaton ja kynttilä palaa erityisen puhtaasti. Lisäksi oliivikynttilällä on tiiviin rakenteensa ansiosta pidempi paloaika kuin vastaavankokoisissa parafiinikynttilöissä, jopa 38 tuntia.

OLIVA-kynttilä on täysin kasvipohjainen ja sen pääraaka-aine on oliivi. Oliivit on kasvatettu Italiassa ja kynttilän raaka-aineeksi ne jalostetaan Saksassa, josta se tulee Puttipajalle. OLIVA tuotetaan siis kokonaan EU:n sisällä. OLIVA-kynttilällä on merkittävästi pienempi hiilijalanjälki kuin perinteisillä kynttilöillä, mutta myös monilla ympäristöystävällisillä, esimerkiksi soijasta valmistetuilla kynttilöillä.

Juttelen Kirsin kanssa yhteisistä tutuista (joita uusia ihmisiä tavatessa monesti löytyy), liikkeenpidosta, Kellokoskesta kylänä, jossa me molemmat asumme. Minä siis jo kolmatta ja viimeistä kertaa…

Nappaan mukaani muutaman kuvan ja neilikan ja totean, että olipa taas mukava retki!

Käy sinäkin tutustumassa! Yrityksen fb-sivut löytyvät tästä.

 

Jos haluat tutustua myös muihin lähiseudun pieniin kivoihin putiikkeihin, voit lukea niistä täältä.

Jos haluat itsekin kokeilla blogiyhteistyötä, voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Kiitos kun jaat tämän!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.