Kodintunnun boheemimpi sisustuksen ja puutarhan verkkokauppa on avattu!

kodintuntu

sisustussuunnittelu * pihasuunnittelu

Hei!
Olen Raija Salo.
Suunnittelija, käsityöläinen, floristi.

Sisustussuunnittelu ja pihasuunnittelu ovat sydäntäni lähellä, koska kaunis ja toimiva ympäristö vaikuttaa niin monella tavalla jokaisen ihmisen viihtyvyyteen ja voisipa sanoa jopa onnellisuuteen. Tarvitaan siis se Kodintuntu!

Voin hahmotella ja suunnitella kanssasi juuri sinulle sopivan tilan, josta voit nauttia, sisällä tai ulkona.
Tulevaisuudessa toivon voivani tarjota sinulle myös digitaalisia sisustus- ja pihaoppaita kivojen tuotteiden lisäksi kotiisi ja pihaasi.

Blogista voit lukea juttuja kasveista, käymistäni puutarhoista, sisustuksista ja tekemistäni pihasuunnitelmista. Kirjaan lisäksi oman kodin ja pihan remontit tänne. Ne rakentuvat hitaasti, mutta niistä voi nähdä, miten suunnitelmien pohjalta kuitenkin pikku hiljaa edetään kohti sellaista viihtyisää ja toimivaa ympäristöä, jossa voi rentoutua ja aistia sen kodin tunnun, turvallisuuden ja lämmön. Instagramista löytyy paljon fiilistelykuvia.

tee kaunis koti.

Se on helppoa, otat vain yhteyttä! 🙂

ota yhteyttä

Jätä viesti:

 0451254664

raija.pasanen@gmail.com

tai yhteystiedot -sivulla olevalla lomakkeella

Kodintuntu: Sisustussuunnittelu

Jos sinulla on uusi koti tai olet kyllästynyt vanhan asuntosi ilmeeseen, tai mikäli tunnet että kodissasi tilat eivät toimi kuten kuuluisi tai energiat eivät ole kohdillaan… Silloin kannattaa turvautua kekseliääseen, ammattitaitoiseen ihmiseen. Hän voi saada tilasi uudistumaan toimivaksi ja esteettiseksi, energioiltaan turvalliseksi ja viihtyisäksi kotipesäksi.

Suunnittelun lähtökohtana on asukkaan tarpeet, tyyli ja mieltymykset. Jotta tilasta saadaan toimiva ja harmoninen kokonaisuus, joudutaan ehkä välillä tinkimään jostain. Toisaalta sisustus voi lähteä kehittymään myös jonkun rakkaan huonekalun tai esineen ympärille. 

Tavoitteena on esteettinen, kestävä ja toimiva tila tai asunto. Sen aikaansaamiseksi voin olla avuksi.

Lisää tietoa sisustussuunnittelusta.

 

Kodintuntu: Pihasuunnittelu

Kartoituskäynnillä voimme käydä läpi, missä järjestyksessä pihan rakennustyöt kannattaa tehdä. Katsomme ilmansuunnat ja valo-olosuhteet, puuston, maaston ja muut kasvien viihtyvyyteen vaikuttavat tekijät.

Jos päädymme sopimukseen pihasuunnittelusta, ehdin miettiä tarkemmin pihan toiminnot ja tehdä esimerkiksi istutussuunnitelman ja kasviluettelon. Yleensä teen ensimmäisenä idealuonnoksen, jonka pohjalta mietimme tarkemmat suunnitelmat.

Näitä suunnitelmia voi olla juuri aiemmin mainittu kasviluettelo hoito-ohjeineen, istutussuunnitelma, luettelo pihan katemateriaaleista ja varsinkin uudiskohteissa maaurakoitsijan toteutussuunnitelma.

Lue lisää pihasuunnittelusta.

Monet käyttämäni perennat löydän Talman Lehtopuutarhasta.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Puuterassin rakentaminen laatoituksen tilalle

Terassin rakentaminen laatoituksen tilalle

Puuterassin rakentaminen laatoituksen tilalle Muutostamme nykyiseen rivitalo/kytketty pientalo -asuntoomme on kulunut kuusi vuotta. Remonttia sisätiloissa on tehty aina vain hitaampaan tahtiin. Pihaan on rakennettu kulkuväylät,

Lue lisää »