verkkosivu lataa, odota hetki...

Asiakkaiden kommentteja yhteistyöstä

Verkkokauppa

Olipa nopea toimitus, 2 vrk – eikä postikaan vitkastellut!

Kiitos tuotteista, ovat ihania ja tulivat ehjinä perille.

-Seija

Puutarha

”Tämä koronakevät on osittain mennyt pihasuunnitelmien parissa. Keväällä päätettiin taloyhtiön salaojaremppa. Sekä etu- että takapiha tullaan muutaman viikon päästä kaivamaan kokonaan ylös. Ensi harmituksen jälkeen aloin kuitenkin nähdä mahdollisuuksia. Uusittu takapiha! Sain tuttavalta kontaktin ammattiapuun ja nyt on suunnitelma paperilla!
Kiitokset kauniit kuuluu Raijalle @kodintuntu – ilman hänen ammattitaitoaan en olisi urakasta selvinnyt. Listasin hänelle nykyiset kasvit ja muut suosikit, koostin omia ajatuksia ja pikkupihan toimintoja, kuten fiilistely, kahvittelu, kuohuviinittely ja ehkä jopa yrttienkasvatus.

Raija kävi kartoittamassa pihan, mittaamassa paikat ja alkoi työstää suunnitelmaa. Seurailimme auringon kiertoa ja puiden varjoja – toivomukseni oli hyödyntää olemassa olevat perennat uudelleen istutettuina paremmille paikoille. Muita haasteita mm. rinne, pylväs keskellä yläkerran parvekkeen ”lippaa” ja sadeveden tiputus suoraan patiolle. Pation materiaalien värivalinnoissa myös einiinlemppari keltainen tiiliseinä rajoitti. Mutta ”mitä et voi piilottaa, korosta.” Kaikki tuskin valmistuu tänä kesänä, mutta kun on hyvä suunnitelma pohjalla, tulee puutarhaliikkeen ostoksetkin toivottavasti olemaan enemmän täsmäostoksia…
Eli lämmin kiitos vielä Raijalle selkeästä näkemyksestä ja mukavasta yhteistyöstä! Voin suositella lämpimästi, tästä on hyvä jatkaa!”

– Kirsi

Mietin tätä mun ’rojektia’. Haluan että siitä tulisi asiallinen ja hyvännäköinen. Kuten aina sun kanssasi tehtynä.”

-Lea

”Tämä näyttää jo nyt ihan sikahyvältä, istutusvaiheessa!”

-Hanna

 

Sisustus

”Olen käyttänyt Kodintunnun sisustussuunnittelupalvelua vuosien varrella kolmeen eri sisustusprojektikokonaisuuteen. Tilan ja sisustuselementtien tehokas käyttö, moderneja ja perinteisempiä ratkaisuja hyödyntävä funktionaalisuus ja asukkaan henkilökohtaisia arvoja kunnioittava yksilöllisyys ovat toisiaan täydentäviä sävyjä kokonaisuuden ”Feng Shuissa”, josta syntyy ainutlaatuinen kodintuntu.”

-Pekka

Blogiyhteistyö

”Voi miten upea juttu ja niin positiivinen ja ilahduttava!!! olet kyllä niin asian ytimessä ja tila-kärki edellä mentiin!! Tuli niin hyvä mieli lukiessa, tässä näkee, miten vaikea on lähteä itsestään ja yrityksestään kirjoittamaan jotain tällaista. Kiitos ihan superisti!”

 – Anu

” Kodintunnun Raija kävi tutustumassa juuri avattuun myymäläämme ja julkaisi myymälästäni jutun. Julkaisussa oli hienosti kerrottu myymälän valikoimasta ja tunnelmasta ja pieni esittely myös itse yrittäjästä. Juttu sai paljon huomiota netissä ja seuraava viikonloppu olikin kaupallisesti vilkas, myös naistenpäivänä riitti asiakkaita. Juttu on poikinut yritykselleni myös yhteistyökumppaneita. Kiitos Raija.”

– Kirsi L.

 
Olen todella kiitollinen sinulle julkaisustasi. Pohdinta remontoinnista, omakohtaiset kokemuksesi sekä meidän palvelun esille tuonti on todella hyvää. Tykkään todella paljon, kiitos 🙂 
 
– Marika/ Sortter Oy

kiinnostuitko?

 Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. 

Ja hei, kurkkaa myös Kodintunnun verkkokauppaan! Tai muihin palveluihin!

×

Ostoskori