You are currently viewing Suosikkini Tuusulan asuntomessuilla

Suosikkini Tuusulan asuntomessuilla

Kiitos kun jaat tämän!

Kävimme asuntomessuilla mieheni kanssa sateisena lauantaina, minkä vuoksi emme jaksaneet osallistua pitkiin jonotuksiin ja osa kohteista jäi katsomatta. Näkemistäni asunnoista suosikkini Tuusulan asuntomessuilla, Keuda-Talo, poikkesi muista ehkä yksityiskohtien runsaudessa ja värikylläisyydessä, olematta silti mitenkään räikeä tai yliampuva.

Olen kirjoittanut yleisesti Tuusulan asuntomessuista, voit lukea sen tästä.

Keuda-Talo on siis Keudan opiskelijoiden rakentama ja sisustama talo. ”Keuda-Talon ovat rakentaneet Keudan talotekniikka-alan opiskelijat opettajien ohjauksella. Projektiin on osallistunut 60 eri alojen opiskelijaa sekä joukko keudalaisia ja muita erikoisalojen ammattilaista. Osa talon huonekaluista, esineistä ja sisustuselementeistä on toteutettu näyttötöinä ja jokainen niistä on uniikki taidonnäyte.”, kerrotaan Keudan sivuilla. Täältä voit lukea lisää. Ja täältä.

Keuda-talo

Keuda-Talo vasemmalla. Naapuritalossa oli pelkästään heiniä ja muuta vihreää istutuksissa. Ihan kivan näköistä, mutta missä se luonnon monimuotoisuus ja pörriäisten ajattelu? Jännää myös, että pihat erottaa toisistaan vain katteen vaihtumisesta erilaiseksi. Messualueella oli joka puolella käytetty kiveyksiä, monesti tällaista shakkiruutua. Tuntui vaikealta ajatella, että nämä ovat katuja, joilla liikutaan autoilla.

Keuda-Talo

Sisäänkäynnin vieressä oli tällainen teos, olettaisin sen olevan jonkun oppilaan näyttötyö. Koska kohteissa kuljettiin jonossa, ei voinut kovinkaan paljon haahuilla ja jäädä jälkeen etsimään lisätietoa.

Keuda-Talo

Keuda-Talo

Täällä oli käytetty erikoisia materiaaleja seinissä.

Keuda-Talo

Keuda-Talo

Keuda-Talo

Näyttäviä laattoja, joita oli nähtävissä paljon messuilla.

Keuda-Talo

Kokedama

Olohuoneen kattoon oli tehty riippuva kokedama-amppeli/mobile.

Keuda-Talo

Keuda-Talo

Keittiössä en oikein oivaltanut puisen tason funktiota, tai muotoa ja kokoa. Laatat ovat kauniita ja näyttäviä, mutta koska ne ovat laattoja ja kuvio katkeaa saumoihin, tulee vähän rauhaton vaikutelma.

Keuda-Talo

Tähän tilaan olisin toivonut yhtenäisempää kalustetta seinustalle.

Kauniita yksityiskohtia täällä tosiaan riitti jokaisessa tilassa. Siksipä tämä olikin suosikkini Tuusulan asuntomessuilla.

Kun wc-istuin upotetaan seinään, saa näin kauniita ja toimivia kalusteita.

Keuda-Talo

Käytännöllisyyttä, kauneutta ja harmoniaa. Ihastuttava pyykkiteline.

Molluccella

Kiitos kun jaat tämän!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.