Kiitos kun jaat tämän!

Remonttilainan kilpailuttaminen säästää aikaa ja vaivaa

Kaupallinen yhteistyö: Sortter.fi

Remonttilainan kilpailuttaminen säästää aikaa ja vaivaa

Viimeksi mietiskelin blogissa, kannattaako ostaa remontoitava asunto. Voit lukea jutun tästä. Edellisen artikkelin jälkeen aloin pohtia, pitäisikö remontin valmiiksi saattamiseksi ottaa lainaa. Jos on jo asuntolainaa tai entisiä lainoja erilaisiin tarpeisiin, voi lisälainan ottaminen hirvittää.

Tänä ja viime vuonna on kodeissa oltu paljon enemmän kuin aikaisempina vuosina, ja moni on huomannut että sisustus kaipaisi uutta piristystä. Ajan myötä myös asunnon kunnossa näkyy arki ja käytön jäljet ja tällaiset asiat huomaa paremmin kun aikaa vietetään enemmän kotona. Moni onkin varmaan miettinyt asunnon remontoimista parempaan ja päivitettyyn versioon, joka lisäisi kodin viihtyvyyttä ja toimivuutta.

Kuulutko sinä remontoinnista haaveileviin? Joko edellä mainituista syistä tai siitä, että olet kenties hankkinut uuden asunnon, joka kaipaa tulla uuden omistajan tarpeiden ja mieltymysten mukaiseksi?

Remonttilainan kilpailuttaminen säästää aikaa ja vaivaa

Unelmista totta nopeammin vai hitaammin?

Kuinka nopealla aikataululla haluat edetä? Onko sinulla aikaa ja taitoja remontoida itse? Täytyy myös ottaa huomioon, että oman työn ohella jatkuva remontin tekeminen syö energiaa ja vie niin henkisiä kuin ruumiillisiakin voimavaroja . Jos remontti ei ole iso, sen saattaa saada nopeasti itsekin valmiiksi ja pääsee nauttimaan hyvästä lopputuloksesta.

Mutta jos remontoitava alue käsittää useamman huoneen pintamateriaalit ja käsittelyn, on urakka jo suurempi. Keittiö- ja pesuhuoneremontissa todennäköisesti joka tapauksessa tarvitaan ulkopuolista ammattilaista; vesieristäjää, putkimiestä ja sähkömiestä. 

Nopeammin kuin itse opettelemalla ja tekemällä, ammattilaisen turvin yleensä päästää nopeammin remonttipölyistä eroon ja saa alkaa sisustamaan ja sytyttelemään kynttilöitä ja laittelemaan huonetuoksuja nurkkiin. 

Remonttilainan kilpailuttaminen säästää aikaa ja vaivaa

Omassa remontissamme olemme osan töistä tehneet itse ja osaan palkanneet ammattilaisen tekemään. Esimerkiksi listoitukset katon rajaan eivät olisi onnistuneet ilman ulkopuolista apua.

Jos päätät ottaa lainaa, kilpailuta!

Sortterin palvelussa voi sekä kilpailuttaa vanhan lainan tai hakea uutta remonttilainaa. Jos sinulla on isokorkoinen olemassa oleva laina, voit helposti tarkastaa, löytyisikö laina pienemmällä korolla kuin nykyisessä.

Huomioithan, että Sortter ei myönnä lainaa, vaan kilpailuttaa vaihtoehdot puolestasi. Palvelu on helppo ja nopea käyttää ja saat tarjoukset sähköpostiisi hyvin nopeasti. Tässä säästyy paljon aikaa ja vaivaa verrattuna siihen, että lähtisit itse tutkimaan vaihtoehtoja. 

Tästä löydät apuja lainavaihtoehtojen vertailuun.

Remonttilainaa voit hakea täyttämällä vaadittavat tiedot ja tulot. Samat asiat kysytään myös puolisolta. ”Sortterin lainavertailun kautta lainaa hakiessa arvioidaan, täyttyykö lainanantajan asettamat ehdot lainanhakijalle. Jos kriteerit eivät täyty, emme välitä hakemuksia eteenpäin lainkaan. Kuluttajalle ei näin tarjota lainaa, jos hänellä ei ole takaisinmaksukykyä.” 

Remonttilainasivulta löytyy paljon tietoa lainan kilpailuttamisesta. Siellä on myös asiakkaiden kokemuksia asiasta. Sortterin blogissa on myös aihetta koskevia juttuja pilvin pimein! 

Onko sinulla kokemusta asunnon remontoinnista? Oletko suorittanut remontin itse vai palkannut ammattilaisen tekemään? Oletko ottanut remonttilainaa, ja jos olet, oletko kilpailuttanut sen?

Kokeilin itse kilpailuttaa remonttilainan Sortterilla. Tarjoukset tulivat miltei saman tien sähköpostiin. Niissä oli erisuuruisia summia, kaikki lainatarjoukset eivät siis olleet sen suuruisia kuin mitä olin hakenut. 

Tarjoukset olivat selkeitä ja niitä pystyi helposti vertailemaan, varsinkin kun oli lukenut ohjeistusta tähän Sortterin sivustolta. 

Todellista lainatarvetta meillä ei juuri nyt ole, koska oman kodin remontti alkaa onneksi jo olemaan loppusuoralla.

kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tekemään blogiyhteistyötä Kodintunnun kanssa, voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. 

Ja hei, kurkkaa myös Kodintunnun verkkokauppaan! Tai muihin palveluihin!

Kiitos kun jaat tämän!